Daily Archives: January 2, 2017


Photobook dan kisah ringkas ketika di Jepun

Photobook pun dah sampai. Bila benda ni dah sampai, rasa malas pulak nak update¬†cerita tentang perjalanan travel ke Jepun aritu. #jangankecamsaya. Lagipun ada ke yang nak baca ūüėõ Meh aku¬†kongsikan sikit pengalaman aku kat Jepun aritu: Orang Jepun ni kebanyakannya baik-baik belaka. Diaorang sangat hormat orang lain walaupun tak tahu… read more


Mesin jahit yang dipakai sejak mula belajar menjahit

Harini nak memperkenalkan mesin jahit yang selalu aku pakai masa menjahit.¬†Mesin jahit jenama Singer ni dibeli selepas mendapat keuntungan yang pertama¬†hasil menjual baju di internet pada tahun 2006. Masa tu aku tak pandai guna mesin jahit pun.¬†Aku hanya¬†rasa menjahit ni satu aktiviti yang sangat menyeronokkan dan rasa macam nak jadikan… read more