Daily Archives: January 18, 2017


Cara mendapat idea menulis blog(dalam BM pun dia terima)

Sejak blog ni dibuat, banyak entri² blog yang sebelum ni sebenarnya banyak di’update’ semula dari entri² blog yang lama. Kebanyakan kisah-kisah yang dah dikemaskini sebenarnya diambil dari kisah-kisah yang rasa sayang nak buang dari memori. Jadi, mulai harini eloklah rasanya kalau aku mula menulis entri blog yang ‘fresh’ tapi tak tahu pulak… read more