Fadz’s List

Fadz’s List: Pukul 5 Pagi, Lip Sleeping Mask & Baby Boutiques

Fadz’s List: Pukul 5 Pagi, Lip Sleeping Mask & Baby Boutiques

Sekejap je dah masuk bulan November dan tinggal sebulan lebih je lagi kita akan masuk ke tahun 2018. Pada awal bulan November ni juga merupakan minggu yang agak sibuk bagi saya sebab tak lama lagi mak kena buat operation dan dalam sebulan doktor ‘jadian’ inilah(sayalah… READ MORE ►

Fadz’s List: Lipstik, Tasawuf Moden dan Dramalah Sangat

Fadz’s List: Lipstik, Tasawuf Moden dan Dramalah Sangat

List kali ni akan menceritakan tentang sesuatu yang baru dibuat, dibeli, dibaca, ditonton dan didengar serta memberi ruang untuk memberikan update ringkas apa yang aku buat pada minggu lepas. Stail lebih kurang macam update FB tapi kalau tulis dalam blog, senang sikit nak jenguk balik,… READ MORE ►