Rezeki yang disyukuri

Cari Sampai Dapat

Cari Sampai Dapat: Thayers Rose Petal untuk yang berkulit sensitif

Cari Sampai Dapat: Thayers Rose Petal untuk yang berkulit sensitif

Sekarang nak bagitau yang produk ni dah nakĀ habis. Jadi, rasanya sesuailah jugak kalau nak kata produk ni masih lagi dalam kategori ‘cari sampai dapat’ sebab agak susah nak dapatkan stok dia. Sebenarnya dalam banyak-banyak produk penjagaan wajah, toner merupakanĀ antara ‘least favorite skincare’ memandangkan kulit aku… read more

Cari sampai dapat: Ubat sapu untuk penyakit asma

Cari sampai dapat: Ubat sapu untuk penyakit asma

Sekarang ni musim macam tak menentu, kan. Tengok kat luar macam panas terik. Kita pun pergilah sidai baju kat luar. Bila masuk rumah balik, tiba-tiba terdengar guruh dan cuaca bertukar menjadi gelap. Terpaksalah keluar ambil baju dan sidai kat dalam perkarangan rumah. Bila dah habis… read more