Rezeki yang disyukuri

Cuci mata: Jubah dan dress

Walaupun trend jubah/dress dah semakin kurang popular, majoriti orang yang bertudung labuh masih suka memakai jubah sebab ianya selesa(tak ketat), tak panas(paling best cotton sejuk!) dan mudah bergerak(kalau kain tak meleret ke tanah). Selain tu, nak pergi ke majlis-majlis pun senang bila pakai jubah ni…. tak payah fikir nak padankan itu dan ini(mungkin tudung je kot yang payah sikit). Disini aku nak kongsikan jubah/dress yang menarik yang aku jumpa tadi:

 

  1. Aara Abaya in Sherbet Pink (RM99)
  2. Sawdaa Tasneem Jubah (RM190)
  3. Kahula Exclusive Print Jubah Dress (RM129)
  4. Applique Detailing Cut-Out Front White Jubah Moden (RM114.95, on sale)
  5. Amani Abaya (RM129, on sale)
  6. Printed Tiered Maxi Dress (RM129, on sale)
  7. Established Elegance Jubah (RM129)
  8. Tulip Dress (RM239)
  9. Zaqeeya 2.0 Jubah (RM169)


  • Ida Mia

    Woww.. cantek2 semuanya.. ???

    • Fadz

      Tula… cuci mata je dulu haha 😀


shares