Drama Jepun Terbaik yang Pernah Ditonton

Musim² hujan ni daripada anda semua tidur terbongkang, apa kata anda tengok drama jepun kat SINI. Tapi sebelum tu saya nak rekomenkan drama² Jepun terbaik yang pernah ditonton yang mungkin juga akan berada dalam list drama kesukaan anda tak lama lagi. OK, inilah drama² Jepun yang anda boleh ‘copy & paste’ tajuknya kat bahagian ‘search’ di link website yang diberikan tadi:

Asadora:

  • Carnation
  • Oshin
  • Beppinsan
  • Asa Ga Kita
  • Massan
  • Umechan Sensei

Drama biasa:

  • Kanna-san
  • Tenno no Ryoriban
  • Jin 1 & 2
  • Galileo
  • Rich Man Poor Woman

 

Kalau tengok drama lain, sila bagitau drama apa yang anda tengok, ye.

 

P.S: Sedang melatih diri menggunakan ayat skema.

Sharing is caring!